fbpx


Ledreborg Livsstilsdage "HØST"

Vi har valgt at flytte Ledreborg Livsstilsdage til den 9. – 12. september og Livsstilsdage vil naturligvis derfor være præget af høsten. Vi byder på en smuk og indholdsrig udstilling med masser af inspiration og gode oplevelser i det forhåbentlig flotte sen sommer vejr .

Kom til Ledreborg Livsstilsdage og oplev høsten. Der vil være noget at opleve for alle og masser af aktiviteter at deltage i for både børn og voksne.

Ledreborg Livsstilsdage “HØST” er 4 indholdsrige dage, hvor du kan få inspiration inden for Have & Natur, Bolig, Design & Kunst, Gastronomi, Outdoor, Velvære og Sundhed.

Livsstilsdage "HØST"

Ledreborg Livstilsdage afholdes i Ledreborgs smukke slotspark, der med sine smukke og unikke omgivelser danner en fantastisk ramme om udstillingen:

 

Torsdag d. 9. september
Fredag d. 10. september
Lørdag d. 11. september
Søndag d. 12. september

 

Alle dage åbent fra kl. 10.00 til kl. 17.00

Historien bag Ledreborg Livsstilsdage

Ledreborg arrangerede, som de første i Danmark, deres første livsstilsudstilling i 1995, som var inspireret af de engelske flower shows.

Lige siden har Ledreborg fulgt tidens trends og inspireret sine besøgende med enestående udstillinger i smukke omgivelser og i år er ingen undtagelse.


Ledreborg Livsstilsdage 2022 

Kristi Himmelfarts ferien 26. – 29. maj.


Vi glæder os til at se jer

Ledreborg.dk © Ledreborg Slot 2019 - 2021 All Rights Reserved