fbpx


Ledreborg Livsstilsdage 25 års
jubilæum

 

Vi har valgt at flytte Ledreborg Livsstilsdage fra maj måned til september for at kunne give vores gæster mulighed for at komme og få den samme gode oplevelse som tidligere år. Vi håber, at I alle har lyst til at komme og besøge os fra den 9. til den 12. september, hvor vi byder på en smuk og indholdsrig udstilling med masser af inspiration og gode oplevelser i det forhåbentlig flotte sen sommer vejr .

 

Kom til Ledreborg Livsstilsdage og oplev op til 200 udstillere når vi fejrer vores 25 års jubilæum. Der er noget at opleve for alle og masser af aktiviteter at deltage i for både børn og voksne.

Ledreborg Livsstilsdage er 4 indholdsrige dage, hvor du kan få inspiration inden for Have & Natur, Bolig, Design & Kunst, Gastronomi, Outdoor, Velvære og Sundhed.

 

Livsstilsdagene 2021

Ledreborg Livstilsdage afholdes i Ledreborgs smukke slotspark, der med sine smukke og unikke omgivelser danner en fantastisk ramme om udstillingen:

 

Torsdag d. 9. september
Fredag d. 10. september
Lørdag d. 11. september
Søndag d. 12. september

 

Alle dage åbent fra kl. 10.00 til kl. 17.00

Historien bag Ledreborg Livsstilsdage

Ledreborg arrangerede, som de første i Danmark, deres første livsstilsudstilling i 1995, som var inspireret af de engelske flower shows.

 

Lige siden har Ledreborg fulgt tidens trends og inspireret sine besøgende med enestående udstillinger i smukke omgivelser og i år er ingen undtagelse.

Vi glæder os til at se jer

Ledreborg.dk © Ledreborg Slot 2019 - 2021 All Rights Reserved