Oplev et sandt julemirakel sammen med din virksomheds ansatte, kunder og familier på Ledreborg

Ledreborg slot danner rammen om et eventyrligt julearrangement skræddersyet til din virksomhed og jeres gæster. Ledreborg byder indenfor gennem den smukke allé oplyst af fakler og pyntet med julelys og træer.

Ring til os på +45 4648 0038, eller send os en email på info@ledreborgslot.dk for at booke eller høre mere.

Julemanden og hans nisser byder velkommen i Slotsladens julepyntsværksted, mens der i Slotsgården er sørget for varme drikke, pølser og æbleskiver til at stille sulten.

Her står det 14 meter høje juletræ smukt i skæret fra de omkringstående bålfade, hvor skumfiduser og snobrød tilberedes over den åbne ild.

 

Stemningsfuld julemusik lyder i Slotsgården, der er pyntet op med lanterner, træer og julepynt. Her er også julesnacks i form af klejner, brændte mandler og risengrød, der kan findes i madboderne.

Nyd julestemningen og de hyggelige toner af sød julemusik, mens de yngre generationer underholdes med ponyridning, skattejagt og hø-labyrint.

 

Ledreborgs skønne natur og landskab kommer også i centrum på hestevognturene op gennem Slotsalléen.

 

Der er naturligvis hestekyndigt personale til at trække ponyen og hjælpe børnene op og ned.

Ledreborgs søde hjælpenisser står også til rådighed, når familierne skal udvælge deres juletræ, som de naturligvis kan tage med hjem.

 

Det skræddersyede firmaarrangement for ansatte, kunder og familier henvender sig til minimum 800 gæster. Arrangementet kan tilrettelægges, så det passer til jeres specifikke ønsker og behov.

 

Ring til os på +45 4648 0038, eller send os en email på info@ledreborgslot.dk for at booke eller høre mere.

Ledreborg.dk © Ledreborg Slot 2019 - 2023 All Rights Reserved