Forespørgsel om udstillerstand til Ledreborg Livsstilsdage.

I skemaet nedenfor kan du se priser på stande og faciliteter for udstillere på Ledreborg Livsstilsdage. Når du udfylder og indsender skemaet her på siden, vil vi hurtigst muligt tage kontakt til dig med information om tilmelding som udstiller.

Når vi kontakter dig, vil vi rådgive og vejlede dig ud fra de informationer som du har indsendt via skemaet. Du får desuden mulighed for at tale med os om detaljer som f.eks. praktiske informationer og placering på udstillingen, så du er sikker på at få præcis den stand som du har behov for.

Når vi har aftalt detaljerne vil vi sende dig en faktura, som ved betaling af første rate, anses som en gensidig aftale om booking af standen.

1.000 kr. jubilæumsrabat på udvalgte standtyper for år 2020. Beløbet fratrækkes på faktura for 2. rate.

Standtype

inkl. 20 stk. fribilletter
inkl. 20 stk. fribilletter

Lejepriser for hvide telte

Telte skal lejes igennem Ledreborg. Undtagelser kan dog forekomme, hvis man ejer sit eget helt hvide telt eller hvide pavillon.

Teltpavillon

Teltpavillon

Spidstelt

Spidsttelt


Yderligere faciliteter på standen

Vand udlagt til standen
Gas udlagt til standen
Vælg ønsket strømkilde i listen

Udstillerinformationer


Bemærkninger


Betalingsbetingelser

25% af standlejen betales umiddelbart efter aftale om tilmelding, når faktura fremkommer. De resterende 75% faktureres til betaling senest 1. marts. Tilmeldingen er bindende. Såfremt en udstiller annullerer en stand, refunderes indbetalt depositum/standleje ikke.