Magisk lys over Ledreborg

Nu kan du igen opleve den smukkeste og mest unikke lysevent i efterårets flotte farver i den klassiske barokpark på Ledreborg Slot ved Roskilde. 

Sidste år besøgte 30.000 publikummer parken og igen i år åbner vi op med nye fantasifulde universer for hele familien.

Parken åbnes ved mørkets frembrud og en fortryllende verden lyser frem og på nærmest magiske vis, føres du af lyset ind i parken. Ledreborg’s historiske hovedbygning illumineres og rejser sig, så man får indtrykket af, at det kan ses fra månen. Flere hundrede lamper sætter gang i din indre fantasi og på hvert et hjørne får du nye billeder ind på nethinden – sanserne slippes løs af lampernes leg på træerne, i vandet og skyggerne og dybden i stierne. Små naturrum og tableauer skaber sanseindtryk i lyd og lys og hvis du står helt stille, fører din fantasi dig til fremmede steder.

Lyskunstner Morten Lind har skabt et univers ud fra naturens præmisser: “Vi skal ikke forstyrre den, vi skal være der og være til i naturens eget tempo”.

I “ Magisk Lys Over Ledreborg” får du koblet ud og sænket skuldrene, når naturen lige kigger frem i vintermørket og siger ‘godaften’.

Med et skattekort i hånden får børnene opgaver, som forvandler oplevelsen til nye højder og der er mulighed for et velfortjent hvil med drikkelse og lidt mad i vores udendørs Parkcaféen. Turen og oplevelsen er for hele familien inkl. hund og så er parkeringen gratis.

Smukkere aftentur får du ikke i November. 

En rigtig familie oplevelse

Tag hele familien med på en aften gåtur til slotsparken på Ledreborg. Oplev det magiske lys, når de gamle skulpturelle træer belyses.

Eventet sker i weekenderne 5. – 7. november og 11. – 14. november, alle dage fra kl. 16.30 – 21.30

Priser

Køb online og få rabat:

Voksen: 149 kr.
Børn (alderen 7 – 12 år): 65 kr.
Børn (alderen 0 – 6 år): Gratis

Køb i døren:

Voksen: 175 kr.
Børn (alderen 7 – 12 år): 80 kr.
Børn (alderen 0 – 6 år): Gratis

Arrangementet gennemføres med planlagte adgangs tider, hver halve time i alt 9 gange pr. aften