fbpx

Aktiviteter i forbindelse med firmaarrangementer

I forbindelse med et firmaarrangement eller en privat fest på Ledreborg, kan der arrangeres en vifte af aktiviteter på godsets 1600 ha. jorde eller i slotsparken. Det kan være vikingelege, træklatring, bue og pil, eller – i sommerhalvåret – en rundvisning på slottet. Har du bilen, har vi kørebanen!

For yderligere information eller tilbud, kontakt Birgitte Hald Hvidberg.

Firmaevents

Ledreborg kan danne den perfekte ramme til din næste firmaevent. Ledreborg kan tilbyde unikke lokationer, som slotsparken, festladerne og selve slottet.

Det er kun fantasien der sætter grænser i forhold til de aktiviteter, i vil lave til jeres firma event.

Tidligere har der været, teambuilding øvelser hvor folk har gået på gløder, der har være lerdueskydning, intim-koncert med Rasmus Seebach i slotsparken og live flyshow over slottet.

Koncerter

Koncerter

Ledreborg har mange års erfaring i at afholde koncerter. Vi samarbejder med forskellige professionelle koncert arrangører.

Koncerter kan også være en del af jeres kommende firma arrangement.

Fly High

Fly high

Kom og oplev forhindrings baner i træerne. Vi har 13 svæv, hvoraf den ene er Big B – 400 meter lang og når op i 40 meters højde over jorden.

Derudover har vi en blå bane, Mama Mia, med 14 forhindringer mellem træerne i op til godt 10 meters højde og tuff tom med forhindringer i max 2,5 meters højde. 

Læs mere
Besøg Ledreborg

Rundvisning

Få en rundvisning på slottets hovedbygnings første sal, hvor vores kyndige guider fortæller levende om Ledreborgs historie, udvikling og nuværende situation.

Se kirken, de smukke sale, det gamle køkken og fangehullet.

Rundvisningens varighed ca. 1 time. 

Læs mere
Ledreborg Golf

Ledreborg Palace golf

I sommeren 2007 åbnede Danmarks første Nick Faldo golfbane på Ledreborg. Sir Nick Faldo designede banen, den eneste af sin slags i Skandivanien.

LPG tilbyder nogle meget fine rammer til Companydays, som kan kombineres med en guidet tur på Ledreborg Slot og middag i golfklubbens restaurant Fasaneriet.

Det er også  muligt at benytte Ledreborg Palace Golf i forbindelse med et event på Ledreborg.

Læs mere

Ledreborg.dk © Ledreborg Slot 2019 - 2021 All Rights Reserved