Teambuilding

AKTIVITETER FOR GRUPPER

Ledreborg rummer mange forskellige faciliteter, og dermed alsidige muligheder for at tilpasse teambuilding til arrangementer af enhver art – enten til vands, til lands eller i luften. Vi hjælper hjertens gerne med at skræddersy jeres dag med aktiviteter, uanset om I er her på konference eller til firmafest, men I er også velkommen til selv at koordinere ønskede indslag og aktiviteter til afholdelse i Ledreborgs rammer.

Arranger fx bue- eller lerdueskydning på plænerne i Slotsparken, GPS løb i Slotsparken eller en tur i højderne på Fly High (Vores egen klatre-og svævebane). Brug den omkringliggende natur til enten MTB i skoven eller ATV-kørsel. Mulighederne er mange, og nedenfor har vi fremhævet et udsnit.

FLY HIGH

Tag en tur i trætoppene og få en fantastisk oplevelse i højderne. Fly High byder på svæve- og klatremuligheder i 15 meters højde med masser af udfordringer og sjov undervejs.

RUNDVISNING

Oplev vores kyndige guider fortælle levende om Ledreborgs historie, udvikling og nuværende situation. Se kirken og de smukke sale, samt det gamle køkken og fangehullet. For at sikre en god oplevelse, er en gruppe på max. 25 pers. idet nogle af lokalerne er ganske små og intime. Læs mere via “Besøg Ledreborg”

WALK N’ TALK

Benyt de smukke omgivelser på Ledreborg i forbindelse med Jeres arrangement. En Walk N’ Talk i slotshaven bidrager med både ro og plads til tankerne, hvilket kan stimulere hovedet med nye ideer. Oplagt til et heldagsmøde, hvor man i pauserne kan strække sig og på få minutter komme dybt ind i skoven.

Den vidunderlige og vilde natur omkring Ledreborg rummer en bred vifte af muligheder for oplevelser i det fri, og kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre under den åbne himmel. Nationalparken rummer en stor mængde af dansk kulturarv samt unik natur, og vi anbefaler alle besøgende at tage en tur rundt i omgivelserne. Vi garanterer at I ikke vil fortryde det.