Firmaarrangementer

STORSLÅEDE EVENTRAMMER

Ledreborg ligger i smukke, idylliske og rolige omgivelser blot 10 minutter fra Roskilde, og kun 30 min fra København og udgør den perfekte ramme for konferencer & heldagsmøder, som ønskes unikke og storslåede.

Vi holder meget af tanken om, at man forinden man ankommer som gæst til Ledreborgs porte; bliver budt velkommen via den særegne allé. Kort efter afkørslen fra motorvejen vil man blive budt velkommen af en spektakulær lindetræsallé, som snor sig 7 km igennem Lejre – og op mod Ledreborg Gods. En unik start på fx et dagsmøde, og noget vi ofte hører via vores gæster.

Ofte erfarer vi, at der ved afholdelse af store kundeevents på Ledreborg typisk er en større tilmeldingsrate blandt medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi tror på, at det er det særegne og anderledes udgangspunkt, som Ledreborg bidrager med, som gør udfaldet.

Ledreborg ér en unik event-setting og oplagt for dem, som ønsker at gøre det anderledes næste gang, de skal afholde et event.

UNIKKE & HISTORISKE LOKALER

På Ledreborg råder vi over en række særegne lokaler. Hver har de deres egne unikke egenskaber & faciliteter – og alle har de tilfælles at være del af et større kulturhistorisk monument. Med lokaler og arealer der kan rumme alt fra 15 – 15.000 personer, er der rig mulighed for afholdelse af alt fra det intime dagsmøde til den store spektakulære fest. Læs mere om vores lokaler via ”Faciliteter”

Vi indretter altid dagen og lokalerne efter jeres behov, og hvis vejret tillader det, er der i pauserne mulighed for en gåtur i den omkringliggende park. Ønsker I mere aktivprægede aktiviteter, kan dette også arrangeres. Læs mere herom via Teambuilding”. Ved et arrangement på Ledreborg er det også muligt at få en rundvisning på slottet, hvor kyndige guider fortæller om Ledreborgs historie. Se mere under “Besøg Ledreborg”

FIRMA & FAMILIE JULEMARKED

I den søde juletid pynter vi op til ”Jul på Ledreborg”, og byder indenfor til eventyrlige julemarkeder for virksomheder målrettet ansatte og deres familier. Oplev en eventyrlig dag i historiske rammer, hvor vi kan skræddersy hhv. indendørs & udendørs juleaktiviteter efter jeres ønsker.

En hyggelig & alternativ måde at takke & hilse på ens personale eller kunder med inddragelse af deres respektive familier, i stedet for en stor julefest kun for de ansatte. Tak firmaets tætteste for året der er gået med en unik oplevelse, og forkæl dem alle med bl.a. et flot juletræ fra Ledreborgs skove som gave. Læs mere om afholdelse af jeres eget private firmajulemarked via “Jul på Ledreborg”

Middag & Fest

EKSEMPEL PÅ MIDDAG & FEST I SLOTSLADEN

Til velkomst:
Saltede mandler på terrassen med udsigt til Slotspladsen
Hertil økologisk cava samt lokale safter / moster
+ 3x Snacks (Tilvalg)

Forret
Dansk blæksprutte m/grønne jordbær / fennikel crudite / fumé & urter
Hertil: Brød af lokalt mel & pisket smør
2020 Sauvignon Blanc, Cuenca, Spanien – Økologisk

Hovedret
Vælg imellem: Økologisk vildsvin ELLER lokal kylling fra Dyssegaarden ELLER kronvildt
Stegt spidskål / ny bælgede ærter / sommerurter fra Herthamarken og cremet ”sows”
Hertil serveres på bordene: Kartofler og grønt fra Herthamarken
2020 Temperanillo, Navarra, Spanien – Øko/Demeter

Dessert
Skovtærte / brombær / krystalliseret hvid chokolade
2019 Banyoul, Grenache Gris / Noir, Croix Milhas, Frankrig

Efter maden
Økologisk kaffe / the efter ønske samt avec
Spiritus og bar

Natmad
Øko. grillpølser m/ ramsløg / groft brød / sprød garniture
Hertil Cocio”bajer”

Fra kr. 1250,- pr. person (ex moms)
Placeres typisk i tidsrummet kl. 17.00 – 02.00 (men andet kan aftales)
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/hvide duge, lys og årstidens naturblomster. Vinmenu, øl, vand samt lokale safter /moster under hele arrangementet

TILVALG (pr. person)
3x Snacks – Kr. 60,-
Mellemret/Ost – Fra kr. 76,-
Hovedret serveret 2. gang – Kr. 76,-
Petit Fours – Kr. 36