Skovbegravelse i Ledreborg skove

I området ved Herthadalen ligger Lille Knapsøbakkeskov – en moden bøgeskov, der ligger ud til den idylliske skovsø Knapsø.

 

I den smukke skov er der udpeget et skovstykke på ca. 4,3 hektar, som Ledreborg har udlagt til skovbegravelsesplads. Dette attraktive stille område omgivet af gravhøje fra mange menneskealdre siden er fredfyldt og smukt. En skovbegravelsesplads i Ledreborg skove er det perfekte sted til et sidste hvile.

 

Kontakt www.skovbegravelse.nu for yderligere information.

Området til skovbegravelsespladsen

Lille Knapsø Bakke Skov er underlagt en landskabsfredning, hvilket sikrer at skoven ikke vil ændre karakter i fremtiden.

 

Skovbegravelsespladsen vil derfor blive bevaret så uberørt som muligt og der vil ikke blive drevet almindelig skovdrift.

 

Alle er velkommen i Skoven og kan færdes på veje og stier fra  kl. 7:00 til solnedgang, selvfølgelig med respekt for skovbegravelsespladsen.

Hvad er en skovbegravelsesplads?

Skovbegravelsespladsen er beregnet til urnenedsættelser. 

 

Et urnested i skoven, kan for mange være drømmen om det endelige hvilested i naturen, hvor skovens beboere færdes helt naturligt. Urnestedet kræver ikke vedligeholdelse og udsmykkes ikke. Det er dog muligt via Skovbegravelse.nu at bestille en mindre mindeplade.

 

Ledreborg vil stå for den daglig drift af skovbegravelsespladsen i samarbejde med Skovbegravelse ApS, der vil varetage administrationen.Hvis man er interesseret i at reservere et urnested i skoven, kan man se mere på www.skovbegravelse.nu