Møder og konferencer

FIRMAMØDER I UNIKKE RAMMER

På Ledreborg kan vi tilbyde storslået rammer til afholdelse af heldagsmøder, dagskonference, bestyrelsesmøder etc. Vi tilbyder både ude – og indendørs faciliteter i spændende, smukke og autentiske rammer tæt på Roskilde og blot 10 minutters kørsel fra motorvejen via den smukke allé.

På Ledreborg råder vi over en række særegne lokaler. Hver har de deres egen unikke egenskaber & faciliteter – og alle har de til fælles, at være del af et større kulturhistorisk monument. Med lokaler og arealer der kan rumme alt fra 15 – 15.000 personer, er der rig mulighed for afholdelse af alt fra det intime dagsmøde til det store spektakulære kundemøde.

Sammenlignet med en standard konferencesal, så bidrager Ledreborgs autentiske rammer til en anderledes oplevelse blandt gæsterne – dog stadig besiddende med nutidsfaciliteter.

Se alle vores unikke lokaler og arealer via ”Faciliteter”

Dagsmøde 

EKSEMPEL PÅ DAGSMØDE I SLOTSLADEN

Hold et kreativt møde i unikke omgivelser. Med et kreativt dagsmøde på Ledreborg ligger vi op til et roligt arbejdsmiljø, hvor I kan have fuldt fokus på det faglige indhold, og hvor vi løbende vil sørge for jeres forplejning.

– Let morgenmad m/lokal most
– Økologisk kaffe/the, frisk frugt/nødder, vand hele dagen
– Frokostmenu efter sæsonens råvarer
– Eftermiddagskaffe og hjemmebag
– Afslutning med hjemmelavet lemonade

Fra kr. 750,- ex. moms pr. person v/min. 100 pers.
Mødelokale fra kl. 08.00 – 17.00 inkl. WiFi, flipover, blokke og kuglepenne.
Excl. AV-udstyr (Kan bookes separat)

Kan også afholdes som et halvdagsmøde i tidsrummet (09.00 – 15.00 eller 15.00 – 21.00)
Fra kr. 600,- pr. person (ex. moms)