Faciliteter til konferencer, møder og firmaevents

Ledreborg rummer forskellige faciliteter til møder, konferencer og andre firmaarrangementer – store som små. Med lokaler og arealer, der kan rumme alt fra 15 – 15.000 personer, er der rig mulighed for afholdelse af alt fra det intime dagsmøde til den store spektakulære firmafest.

Vi gør en stor dyd ud af, at I skal have en god mavefornemmelse fra begyndelsen, og derfor skal I altid være velkomne til at ringe og bestille en fremvisning. Vi viser hjertens gerne godsets muligheder frem for jer.

Min. antal gæster v/booking af lokaler varierer.
Kontakt os gerne for en fremvisning og pris.

Slotsladen

Synlige originale træbjælker og 9 meter til loftet gør slotsladen til et helt særligt lokale. En rustik, unik og storslået ramme til events, der ønskes husket blandt gæsterne.

Slotsladen er vores gamle lade på 700 m2, som blev brugt helt frem til 1995 til opbevaring af hø, halm og maskiner. I dag står den gamle lade nænsomt restaureret i smuk, rustik stil og med synlige trækonstruktioner. Sammenlignet med en standard konferencesal, bidrager Slotsladens autentiske rammer til en anderledes oplevelse blandt gæsterne, dog stadig med nutidsfaciliteter.

Laden er bygget i røde mursten og med 9 meter til loftet. Tre vognporte vender ud mod Tårnalléen, og yderligere to åbner ud til den gamle branddam, som kan benyttes logistisk til indkørsel af stort materiale som ønskes inkorporeret. Igennem tiden har vi haft fornøjelsen af afholdelse af produktpræsentationer, hvor bl.a. landbrugsmaskiner og nyeste biler er blevet lanceret.

De store bordeaux stofgardiner, som draperer sig fra gulv til loft, bidrager med en formel atmosfære, men fungerer samtidig også som et praktisk scenetæppe, som kan opdele rummet i miljøer. Bl.a. afskærmning til garderobe – men også muligheden for eksempelvis at skabe flere områder til hhv. konference og spiseområde.

Fra slotsladen kigger man over på Ledreborg, som med sin ikoniske bygning giver en ekstra dimension til oplevelsen. Slotsladen har ligeledes et dejligt udendørs område, hvor der mulighed for at holde pauser mm.

En storslået og unik ramme til store møder og konferencer, men også produktpræsentationer, fagmesser, kickoffs, personalefester, intimkoncerter, m.m.

Gratis parkering tæt på og let adgang for gæster.

Areal: 700 m2
Stående – 1.000 personer
Langborde – 500 personer
Runde borde – 400 personer

Familiesalen

Opført i 1740 af Lensgreve Johan Ludvig Holstein-Ledreborg, den daværende leder af Det Danske Kancelli under Christian VI. Bevaret med stor kærlighed og respekt for datidens kunst og kultur. Familiesalen er et anegalleri beliggende i slottets østfløj med smuk udsigt til den historiske slotspark, hvor gæster bl.a. kan strække ben og nyde den friske luft.

De mange portrætter af slægtens familie i ”Familiesalen” hænger tæt og vidner om en lang række store og spændende personligheder gennem Danmarkshistorien. Samtidig er samlingen vurderet til at være en af Europas fineste anegallerier. Vores kunsthistoriske perle og inviterer ind til intime arrangementer i historiske omgivelser. Kan benyttes til bl.a. mindre konferencer, møder og foredrag samt galla- og festmiddage.

Gratis parkering tæt på og let adgang for gæster.

Areal: 122 m2
Biograf – 100 pers.
Langborde – 90 pers.
Runde borde – 80 pers.

Skævestuen

Skævestuen ligger i samme fløj som Familiesalen, og er velegnet til fx mindre bestyrelsesmøder, intimt frokostmøde, grupperum eller lign. for op til 20 personer.

Umiddelbart op ad Skævestuen ligger desuden den lille dagligstue, som kan benyttes, hvis der er behov for grupperum, mm.

Siddende – 20 personer

Kostalden

Den Gamle Kostald står råt og autentisk med blotlagte træbjælker i loftet, vægge af kampesten og originale vindues- og dørpartier. Det oprindelige interiør er bibeholdt med hhv. trug, spiltov og boksopdeling, som gør stalden velegnet til fx break-out rooms, fagmesser & produktpræsentationer for både større og mindre selskaber i sommerhalvåret.

Kostalden er beliggende ved den lille branddam med græskarper, hvorfra man kan kigge over på Ledreborg, som med sin ikoniske bygning giver en ekstra dimension til oplevelsen.

Areal: 700 m2

Slotsparken

Slotsparken med de omkringliggende historiske 80 hektar jorde tilknyttet sætter ubegrænsede muligheder, og kan rumme +25.000 deltagere enten under åben himmel eller i store telte. Hyppigt benyttet til forskellige teambuildng aktiviteter.

Slotsparken er fordelt på forskellige arealer og haveanlæg, og rummer bl.a. Amaliehaven, Nyland, Engen samt de velkendte plæner i Slotsparken. Hver har de deres kapaciteter og muligheder – og sammen kan de benyttes til storslåede mega events med +25.000 besøgende (Fx til livsstilsdagene på Ledreborg benyttes samtlige haveanlæg samt Slotslade og Kostald)

Slotspladsen

Den unikke slotsplads er indrettet med smedejernsrækværk, som adskiller cour d ́honeur fra cour de base. Den er unik af sin slags og med elementer som ikke findes andre steder i Danmark.

Ved afholdelse af arrangement i Slotsladen er det oplagt at benytte Slotspladsen, hvis der ønskes et større tilhørende udendørs område m/bl.a. madboder, aktiviteter etc. Slotspladsen ligger placeret på den modsatte side af det ikoniske klokketårn, og ligger kun 1 minuts gang fra Slotsladen.

Til vores eftertragtede firma-julemarkeder, benytter vi i fællesskab Slotspladsen & Slotsladen til at skabe et eventyrligt julearrangement for kollegaer & deres familier. Læs mere herom via “Jul på Ledreborg”

Gratis parkering tæt på og let adgang for gæster gennem den smukke slotshave.

Areal: 1 hektar – fordelt på forskellige mindre arealer
Kapacitet: Op til 3.000 personer