Park Banner

Faciliteter til konferencer, møder og firmaevents

Ledreborg Slot rummer faciliteter til møder, konferencer og andre firmaarrangementer – store som små. Læs mere på denne side og bliv inspireret til jeres næste arrangement

Slotsladen

Slotsladen

Slotsladen er vores gamle lade på 600 m2, som for nogle år siden blev renoveret i smuk, rustik stil med synlige trækonstruktioner. Fra slotsladen kigger man over på Ledreborg slot, som med sin ikoniske bygning giver en ekstra dimension til oplevelsen.  Slotsladen har ligeledes en et dejligt udenoms område, hvor der mulighed for at holde pauser mm.

Slotsladen er perfekt til store møder og konferencer, men også produktpræsentationer, kick-offs, fester, intimkoncerter,  m.m.

Der er parkering tæt på og let adgang for gæster.

Slotladen rummer op til 400 spisende gæster.

Familiesalen

Familiesalen

Familiesalen er anegalleriet på Ledreborg, som bl.a. benyttes til konferencer, møder og foredrag samt galla- og festmiddage.

Familiesalen er smukt beliggende i slottets østpavillion med direkte udgang til parken, hvor gæsterne kan strække ben og nyde den friske luft.
Familiesalen rummer op til ca. 100 personer.

Skævestuen

Skævestuen

Skævestuen ligger i samme fløj som Familiesalen og er velegnet til møde, frokost, grupperum eller lign. for op til 20 personer.

Umiddelbart op ad Skævestuen ligger endvidere den lille dagligstue, som kan benyttes, hvis der er behov for grupperum, mm.

Kostalden

Kostalden

Den Gamle Kostald er en smuk kampestensbygning beliggende ved den lille branddam med græskarper.

Det oprindelige interiør er bibeholdt med både trug, spiltov og selve boksopdelingen, som gør stalden velegnet til fx gruppemøder for både større og mindre selskaber i sommerhalvåret.

Slotsparken

Ledreborg slotspark benyttes bl.a. til Slotskoncerter og til store firmafester eller events. Den kan rumme mange tusinde deltagere enten under åben himmel eller i store telte.

Parken ligger i smuk beliggenhed med frit udsyn til hovedbygningen.

Ledreborg.dk © Ledreborg Slot 2019 - 2023 All Rights Reserved